homeBrandwerende deuren
Toon filter ▼

Binnendeuren

Filter

Brandwerende deuren

Berg Deuren is gespecialiseerd in het produceren van brandwerende binnendeuren, zonder in te leveren op design. Doordat alle brandvertragende elementen zijn opgenomen in de deur zelf, hebben wij dé oplossing voor elk type woning. Van landelijk tot en met modern!


Brandveiligheid is een belangrijk item bij zowel woningen als kantoren en bedrijfsruimtes. Onze brandwerende binnendeuren worden ontwikkeld volgens de reguliere Nederlandse richtlijnen. Een deur moet een bepaald aantal minuten brandwerend zijn, waardoor een brand minder snel verder ontwikkelt.

Ook de brandwerende binnendeuren kunnen worden verfraaid met bijpassend deurbeslag, scharnier en glassoort. Vervaardigd van hoogwaardig en duurzaam hardhout in combinatie met kennis, kunde en geavanceerde productietechnieken. Wij zijn uw partner die vanaf het voortraject graag met u meedenkt over de toepassing van onze deuren.

Download en bekijk de technische specificaties van onze brandwerende deuren. Wilt u een deur zelf bekijken en beleven? Bezoek een deurenspeciaalzaak van onze deuren bij u in de buurt.  

Lees meermeer info
Klaar in 15 dagen
Alles is mogelijk
FSC ®
PEFC
Maatwerk
Duurzaam