homeMaatwerk deuren

Maatwerk houten deuren

Het produceren van houten deuren op maat is een ambacht, de mogelijkheden van Berg Deuren eindeloos! Veel woningen hebben geen standaard deurformaten of plafondhoogten. Ook de verschillende stijlen, afwerkingen en woontrends zorgen ervoor dat deuren op maat gemaakt worden. Daarom denken wij graag mee om de juiste oplossingen te bieden voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Berg Deuren levert haar maatwerk deuren aan timmerfabrieken, groothandel, renovatiebedrijven en deurenshowrooms in heel Nederland.

Productie
Het productieproces - van voormontage, spuitstraat tot afmontage - is dusdanig slim gestroomlijnd dat we kort op elkaar produceren. Alle deuren worden op maat gemaakt volgens de nieuwste technieken, met de focus op hoge isolatiewaarde en duurzaamheid. Dankzij de unieke pen en gat verbinding staan onze deuren bekend om hun hoge betrouwbaarheid en kwaliteitssterkte. Op onze moderne CNC-machines zijn wij in staat om alle mogelijke bewerkingen met machinale precisie mee te geven. Na de CNC-bewerkingen wordt de deuren van diverse verflagen tot en met aflak voorzien. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd. 

Mogelijke afwerkingenLevering
Een snelle levering is geen probleem! Als onze maatwerk deuren voor de professionele markt worden binnen 15 dagen geleverd. U kunt rekenen op een hoogwaardige kwaliteit een hoge leveringsbetrouwbaarheid.

Laat u inspireren en download alle specificaties en bestekken voor uw project. Benieuwd waar u onze maatwerk deuren kunt bekijken? Bezoek een dealer bij u in de buurt.
Klaar in 15 dagen
Alles is mogelijk
FSC ®
PEFC
Maatwerk
Duurzaam