homeOver berg deuren

Over Berg Deuren

Sinds 1988 is Berg Deuren in Ermelo specialist in het produceren van hardhouten buiten- en binnendeuren voor de professionele markt. Een echt familiebedrijf dat in 1994 door vader Theo en de twee zonen Arnoud en Robin Van den Berg is uitgegroeid tot een gerenommeerde deurenfabriek in Nederland.

“Wat ooit begon als timmerfabriek in Horst, is 30 jaar later ontwikkeld tot een bedrijf met meer dan 15 medewerkers op bedrijventerrein Veldzicht in Ermelo. We zijn trots op wat wij hebben bereikt. In de crisisjaren is onze deurenfabriek verder gemoderniseerd en het logistieke proces geoptimaliseerd. Dat maakt dat wij nu volop profiteren van de positieve ontwikkelingen in de markt en meegroeien met de nieuwe eisen en vragen van deze tijd.”

Vakmanschap en maatwerk
Het vervaardigen van hardhouten deuren is een ambacht. Hout is een veelzijdig natuurproduct waar wij tijdens de productie zo effectief mogelijk mee omgaan. Ons doel is om zoveel mogelijk natuurlijke eigenschappen van het materiaal te benutten. Denk aan het behouden van de warme uitstralingen en de hoge isolerende celstructuur. Bij Berg Deuren is maatwerk standaard. Van grondstof tot eindproduct. Alles hier tussenin is mogelijk!

Moderne fabriek
Ons volledig vernieuwde deurenfabriek is totaal gericht op efficiency en kwaliteitsbewaking. Het productieproces - van voormontage, spuitstraat tot afmontage - is dusdanig slim ingericht dat we kort op elkaar kunnen produceren. Dat houdt in dat de deuren voor onze hoofdmarkten binnen 15 dagen afleveren, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze afnemers
Berg Deuren levert haar deuren aan de timmerindustrie, groothandel, renovatiebedrijven en deurenshowrooms in heel Nederland en worden toegepast voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Missie
We hechten grote waarde aan langdurige relaties met afnemers. Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij op een betrokken en persoonlijke wijze samen met onze partners. Wij bieden altijd de juiste oplossing in combinatie met gegarandeerde snelle levering.

Berg Deuren blijft continu innoveren in zowel het productieproces als met de deuren. Alles vervaardigd volgens de nieuwste technieken met de focus op het verhogen van de isolatiewaarde, duurzaamheid en kwaliteitssterkte.

Goed bosbeheer
Hardhout is ons leven. Daarom staan wij voor verantwoord bosbeheer en werken wij alleen met FSC- en PEFC-gecertificeerde hardhout producten. Deze certificeringen garanderen een eerlijke prijs voor duurzaam hout, met respect voor natuurbelangen en rechten voor de lokale bevolking en bosarbeiders.
Klaar in 15 dagen
Alles is mogelijk
FSC ®
PEFC
Maatwerk
Duurzaam